9 mai 2024

La Lungulețu se conduce FĂRĂ PERMIS! Uite alt exemplu!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiInfracţiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti

 

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lunguleţu au depistat pe DJ 711 A un tânăr, de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că autovehiculul i-a fost încredinţat  tânărului de către un bărbat, de 34 de ani care avea cunoştinţă că acesta nu deţinea permis de conducere.

 

Faţă de cei doi, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor prevăzute de art. 335 alin. 1 şi art 335 alin. 3 din Codul Penal.

 

Un cetăţean, de 43 de ani, din Corbii Mari este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat” după ce a fost depistat de poliţiştii de la Petreşti în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată.

 

Un alt bărbat, de 55 de ani, a fost depistat în timp ce se deplasa pe DJ 711A cu un moped, deşi nu poseda permis de conducere.

 

Pe numele acestuia, s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial