3 mai 2024
KGB-istul: Victorie spectaculoasă a USL Târgovişte

KGB-istul: Victorie spectaculoasă a USL Târgovişte

COMUNICAT DE PRESĂ

Recent încheiata campanie electorală şi votul din 9 decembrie obligă la câteva concluzii pe care, în calitate de preşedinte al PSD Târgovişte, sunt dator să le comunic:

• Rezultatul alegerilor parlamentare consemnează o victorie spectaculoasă în dreptul Uniunii Social Liberale, victorie care vine să întărească faptul că proiectul politic USL este unul solid, viabil, credibil. • Este cel mai bun rezultat obţinut de o formaţiune politică în ultimii 20 de ani.

• Le mulţumesc din suflet tuturor târgoviştenilor care, în condiţii deloc simple (vânt puternic, ploaie), au ieşit din case şi au mers la urne să-şi exercite dreptul constituţional al votului. • Le mulţumesc in primul rand colegilor mei din Organizaţia Municipală PSD Târgovişte, precum şi colegilor din PNL, PC şi UNPR, cei alături de care am muncit pentru o victorie fără precedent. Sorin Roşca Stănescu – senator şi Ion Pârgaru – deputat înseamnă, în egală măsură, efort şi devotament complet, fără rezerve, din partea militanţilor USL Târgovişte!

• Dincolo de semnificaţia unui succes politic, rezultatul de la nivelul municipiului Târgovişte necesită şi alte precizări:

 Este victoria unei comunităţi de oameni oneşti împotriva unei construcţii fantomatice, ARD, un fel de acoperiş încropit ca să acopere dezgustul pe care simpla pronunţare a numelui PDL îl provoca (şi îl provoacă).

 Este victoria târgoviştenilor împotriva unui personaj sinistru, Florin Popescu, unic prin capacitatea sa de a provoca repulsie.

 Mă bucur că târgoviştenii au taxat combinaţia de minciună, cinism şi aroganţă pe care PDL a oferit-o pe post de program electoral. Mă bucur că Florin Popescu a primit o lecţie dură, pe care o merita din plin. Şi, chiar dacă a reuşit să pătrundă în Parlament pe uşa din spate, el va purta definitiv pecetea acestei lecţii. Aviz amicilor săi politici!

CRISTIAN STAN

Preşedinte PSD Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial