12 mai 2024
Mesajul preşedintelui Marius Caraveţeanu după alegerile din TNL Dâmboviţa

Mesajul preşedintelui Marius Caraveţeanu după alegerile din TNL Dâmboviţa

mc-tnlAlegeri la Organizaţia de Tineret a Partidului Naţional Liberal Dâmboviţa

Partidul Naţional Liberal are nevoie de tineri. Ei reprezintă viitorul acestui partid, esenţa trăiniciei noastre în timp, a afirmării şi durabilităţii pe scena politică românească a PNL!

Este necesar să eradicăm ideea împărtăşită de unii seniori, conform căreia tinerii trebuie folosiţi doar la treburile minore, la lipit afişe în campanii electorale sau la treburile funcţionăreşti de partid. Într-adevăr, călirea pentru viitor, pregătirea pentru a deveni un bun reprezentant al PNL, o faci pe toate fronturile, în toate situaţiile, în toate ipostazele. Ucenicia începe de jos,incepe cu deprinderea ABC-ului politic! Tinerii sunt, la început, scutieri ai politicianului de marcă, dar nu trebuie uitaţi acolo, în birouri, printre dosare sau în faţa monitoarelor! Trebuie să-i transformăm în luptători politici! Să-i implicăm mai mult, să-i resposabilizăm, să le arătăm că avem încredere în ei, să-i atragem către activităţile mari ale partidului, să îi învăţăm ce înseamnă decizia, asumarea unor riscuri şi obligaţii politice.

Noi, cei mai în vârstă, principalii combatanţi în lupta politică, avem datoria de a vă instrui, de a vă arăta cum trebuie să luptaţi în politică, ce trebuie să faceţi pentru a rămâne în picioare, pentru a fi demni urmaşi ai Brătienilor, pentru a vă face remarcaţi de cetăţeni, simpatizaţi, iubiţi, pentru a trezi încredere şi speranţă, pentru a contribui, din poziţiile pe care le veţi ocupa, la dezvoltarea economică, socială şi culturală a acestei ţări! Şi, de ce nu, o spun fără resentimente, noi, seniorii, trebuie să lăsăm la o parte micile orgolii şi să vă ascultăm mai mult,să vă sfătuim, să vă consultăm mai mult, să privim cu interes ideile voastre, să le îmbrăţişăm!

Trebuie să fim un tot! Un organism viu, complet! Vârsta nu trebuie să fie o barieră între noi! Suntem liberali cu toţii! Unii care învaţă şi alţii care împărtăşesc învăţăminte!

Vă recomand, dragii mei, să încercaţi să nu “ardeţi” nicio etapă în viaţa politică.

Pas cu pas şi toate la timpul lor!

Personal, am intrat în politică în urmă cu 17 ani şi nu mi-am pus niciodată întrebarea: “Ce face partidul pentru mine!? Doar, ce fac eu pentru partid”

Dragii mei, vă urez mult succes astăzi, alegeţi-vă înţelept reprezentanţii, deveniţi o familie , o tânără familie liberală, dar cu un trecut istoric impresionant.

Sunteţi, suntem urmaşii celor care au facut România Mare, România Modernă. O imensă responsabilitate apasă pe umerii noştri, ai tuturor.

Să nu uitaţi niciodată că “ Împreună suntem mai puternici!”

Marius CARAVETEANU

Presedinte PNL Dambovita

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial