27 aprilie 2024
Jocuri de păcănele interesante pe care probabil nu le știai

Jocuri de păcănele interesante pe care probabil nu le știai

Cazinourile online licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN) au în oferte chiar și peste 2200 de sloturi. Oricât de pasionat ai fi și oricât de mult timp ai avea la dispoziție, este aproape imposibil să le încerci pe toate, pentru că de la o zi la alta apar alte păcănele.

Pe de o parte este bine că ai de unde să alegi, dar pe de altă parte e rău pentru că se poate să îți scape jocuri foarte interesante, așa cum sunt următoarele cinci:

RAZOR SHARK

Este un slot cu o grafică remarcabilă, grila cu 5 role și 4 rânduri fiind plasată undeva pe fundul oceanului, între corali și pești viu colorați, care se apropie curioși. Prima imagine care iese în evidență este cea a rechinului fioros, cu cicatrice deasupra ochiului drept și colți mari și ascuțiți. Pe ecran mai apar rămășițe din echipamentul unui scafandru, precum ochelarii, aparatul de fotografiat spart, înotătoarele și tubul de oxigen.

Rechinul este simbol Wild, care prinde viață atunci când este implicat într-o combinație câștigătoare. Începe să râdă, iar ochii roșii se aprind ca două faruri. Mina marină declanșează rotiri gratuite dacă apare în minim trei exemplare, o altă funcție specială fiind reprezentată de simbolurile mister stivuite (algele). Dacă de după alge ies Razor Sharks, este inițiată o rundă în care pe pozițiile respective aterizează fise.

PENGUIN PARTY

Este petrecere pe continentul înghețat, iar pinguinii fac onorurile de gazde îndeplinind rolul de simboluri wild expandabile. De fiecare dată când ajută la formarea unei combinații câștigătoare, simpaticele păsări fac o plecăciune. Sunt trei tipuri de pinguini, fiecare apărând pe câte o rolă (2, 3 și 4). Dacă o rotire aduce pinguini pe rolele 2 și 4, atunci primești 15 rotiri gratuite. Funcția poate fi redeclanșată.

Invitați la petrecere sunt foca, balena, meduza, scrumbia, dar și rechinul care în acest joc pare mai prietenos decât cel din slotul prezentat mai sus. „Penguin Party” are 20 de linii de plată, iar cel mai valoros simbol este foca, plătind până la 50x miza rotirii.

SNAKE ARENA

Este un joc păcănele inspirat din poveștile cu cavaleri și balauri, cadrul fiind reprezentat de castelul în care se ascunde creatura. Pictogramele sunt diverse elemente medievale, precum coroana regală, copanul în care este înfipt un pumnal, halba de bere, monede cu diverse însemne. De asemenea, pe role apar cavalerul și șarpele, care sunt simbolurile Wild.

Funcțiile speciale au toate legătură cu șarpele. În orice rundă, aleatoriu, se poate activa „Goana sălbatică”, care acordă 1-5 role Wild (dacă șarpele scoate capul pe o rolă pe care este și cavalerul, atunci respectiva rolă devine Wild). De asemenea, dacă cele două simboluri Wild apar simultan, atunci se declanșează rotirile gratuite (funcția poate fi cumpărată).

DUCK OF LUCK RETURNS

Rața de aur se întoarce în acest slot cu tematică asiatică. Grafica este deosebită, iar coloana sonoră te face să crezi că ai ajuns într-un restaurant chinezesc. Fata cu coafura tradițională, monedele și vaza pictată specific sunt celelalte pictograme importante, pe lângă rața care este simbol Wild și Scatter. Minim trei rațe oprite pe grilă inițiază 10 rotiri gratuite.

Fiecare rață oprită pe role în timpul secvenței de runde gratuite lasă un ou de aur pe acea poziție. La finalul secvenței, primești de 200 de ori miza dacă pe grilă sunt minim 19 ouă. Dacă sunt între 16 și 18 ouă, primești alte 15 rotiri gratuite, dar ouăle dispar și trebuie să colecționezi altele. Între 6 și 15 ouă aduc un câștig echivalent cu de 3x miza.

EXCALIBUR

Excalibur, sabia legendară a regelui Arthur, este reprezentată în joc cu puterile ei magice. Arma nu numai că este simbol Wild, ci și multiplică valoarea câștigurilor pe care le formează. Sabia obișnuită dublează câștigul, în timp ce sabia de aur îl înmulțește de patru ori. Un alt simbol special din acest slot este pocalul cu vin roșu, care acordă până la 30 de rotiri gratuite.

Regele Arthur, vrăjitorul Merlin, vrăjitoarea cea rea, cavalerul și domnița sunt alte pictograme importante, care, prin succesiunea pe role, spun o poveste nemuritoare despre timpuri de referință din istoria Angliei. Pictogramele mai puțin valoroase (A, K, Q, J și 10) iau forma unor scuturi pe care sunt desenate diverse blazoane reprezentative pentru acele vremuri.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial