26 aprilie 2024

ISU Dâmboviţa, 5 ofiţeri în plutonul de defilare

www.mariusbuga.ro_images_jand1decLa manifestările festive prilejuite de Ziua Naţională a României ce se vor desfăşura în data de 1 Decembrie 2015, începând cu ora 09:45, în Piaţa Tricolorului din Municipiul Târgovişte, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa va fi reprezentat de 5 ofiţeri din comanda unităţii şi va participa cu un pluton de defilare constituit din 19 cadre şi garda port drapel (formată din 1 ofițer și 6 subofițeri), care vor defila cu Drapelul de Luptă al unității.

La Ceremonia Retragerii cu Torţe, din seara zilei de 1 Decembrie, I.S.U. “Basarab I “ Dâmboviţa va participa cu un pluton constituit din 20 de cadre.

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, 4 ofiţeri şi 13 subofiţeri în activitate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, pregătire profesională şi comportare demnă, au fost propuşi pentru înaintarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial