28 aprilie 2024
Ipoteză şocantă transmisă de sursele noastre! Luptătoarele nu l-ar mai vrea pe Cornea!

Ipoteză şocantă transmisă de sursele noastre! Luptătoarele nu l-ar mai vrea pe Cornea!

❚ Sportivele ar fi nemulţumite şi de condiţiile financiare de la CS Târgovişte, chit că directorul Prisăcaru susţine că nu sunt restanţe băneşti către luptătoare

Probabil cel mai bun antrenor dâmboviţean al momentului, Cornel Cornea se aude că nu se mai bucură de simpatia şi susţinerea luptătoarelor sale, între care ar fi apărut o anumită răceală, ce s-ar putea transforma chiar într-o ruptură. Surse credibile ne-au transmis că luptătoarele nu sunt tocmai mulţumite de condiţiile financiare de la CS Târgovişte, dar nici de atitudinea dictatorială a antrenorului Cornea, care nu prea ţine cont că fetele nu mai sunt nişte copile şi că acum au un cu totul alt statut. Chiar dacă lucrurile nu au ajuns la un nivel periculos, rămâne un semnal că la lupte sportivele nu mai acceptă chiar toate poruncile stăpânului.

Sunt cu banii la zi

În momentul în care l-am abordat pe această temă, Cornel Cornea a evitat să ofere un răspuns, motivând că este foarte ocupat. Un răspuns a oferit, în schimb, Ciprian Prisăcaru, directorul Clubului Sportiv Târgovişte, care spune că şi-a făcut datoria faţă de luptătoare, dar şi de ceilalţi sportivi.

„Pot să vă asigur că luptătoarele şi-au primit toate drepturile financiare prevăzute de lege. Mai mult de atât nu le putem oferi, trebuie să ne încadrăm în anumite limite. Până acum nu am auzit că ar exista nemulţumiri băneşti din partea luptătoarelor, dar e interesant ce îmi spuneţi”. Mai multe informaţii pe marginea subiectului puteţi afla în numerele viitoare ale „Jurnalului de Dâmboviţa”.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial