26 aprilie 2024
Şi-a tăiat iubita, iar apoi s-a spânzurat! “Adio, nu uita că te iubesc, mă omor, te rog să mă ierţi!” FOTO EXCLUSIV!

Şi-a tăiat iubita, iar apoi s-a spânzurat! “Adio, nu uita că te iubesc, mă omor, te rog să mă ierţi!” FOTO EXCLUSIV!

“Adio, nu uita ca te iubesc, ma omor, te rog sa ma ierti!” Orbit de furie ca femeia pe care o iubea de sase ani l-ar insela cu altul, un tanar de 25 de ani, din satul Cucuteni, langa Fieni, si-a luat zilele! Inainte insa pregatise un plan diabolic. Voia intai sa-si omoare fosta concubina, cea care ii daruise un baietel de patru ani, iar apoi sa se razbune pe parintii femeii. A mers la ea acasa inarmat cu un cutit. N-a reusit sa o raneasca in abdomen, dar a taiat-o la mana. Numai o minune a facut ca tanara sa scape cu viata.

Salvata din ghearele mortii

Norocul femeii a fost ca tatal ei a auzit tipetele de disperare. Omul a venit intr-un suflet in camera si l-a gasit pe individ napustindu-se asupra ei cu un cutit. A reusit in cele din urma sa o salveze la limita dintre viata si moarte. “Am auzit fata tipand, nepotelul era pe trepte, el era calare pe fata cu cutitul. Atata cutitul, n-am vazut in viata mea. Intai o injunghiase in burta, dar avand fermoarul de la geaca n-a putut cutitul sa intre”, a declarat pentru mariusbuga.ro Haralambie Panait, tatal tinerei.

Gelozie sfarsita in sange

Femeia de 24 de ani a locuit cu tanarul doi ani in Italia. Au muncit impreuna acolo gandindu-se ca isi vor face un trai bun in tara. In toamna ea s-a intors acasa. Cand a venit si el in localitate, la jumatatea lunii decembrie, au inceput certurile. “Astea sunt vorbe ca aveam eu pe cineva, nu am pe nimeni. Nicio clipa el nu mi-a dat de inteles ca el planuieste sa ma omoare. Si cred ca asta cu plecatul in Italia a fost o inscenare ca sa poata sa ma prinda”, e convinsa Madalina Dumitrescu.

E jale mare

Barbatul s-a dus la concubina acasa sub pretextul ca va pleca in Italia si vrea sa-si ia ramas bun de la copil. Odata intrat in casa insa a atacat-o pe femeie. “Zice, m-a taiat, m-a taiat! Cine, mama? Nu mai puteam, nenorocitul, mama. Noroc cu tata ca eram taiata, a tipat copilul, e jale mare”, isi aminteste Maria Oncioiu, mama fetei.

El in mormant, ea in depresie

Femeia a primit ingrijiri medicale, dar nu a necesitat internare. Intre timp a primit un SMS de la barbat, o anunta ca-si pune capat zilelor. Prietenii si cunoscutii lui sunt socati de ce s-a intamplat. “Un tanar de 25 de ani a fost gasit decedat de catre concubina sa de 24 de ani, intr-o gradina din localitatea Motaieni. Anterior barbatul a patruns in locuinta acesteia adresandu-i amenintari si lovind-o”, a precizat agentul Raluca Trandafir, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Trupul barbatului a fost dus la medicina legala. Rudele lui se pregatesc de inmormantare in timp ce iubita lui si copilul lor s-au retras la rude, unde spera sa-si gaseasca linistea dupa cosmarul trait

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial