27 aprilie 2024
Investiţii de milioane de euro, la Găeşti. “Cele mai importante, în sănătate şi educaţie”

Investiţii de milioane de euro, la Găeşti. “Cele mai importante, în sănătate şi educaţie”

Investiţii de milioane de euro se derulează în oraşul Găeşti.

Primarul localităţii, Grigore Gheorghe, a vorbit despre lucrările de modernizare care au loc la Şcoala Şerban Cioculescu, în valoare de 3, 2 milioane de euro, fonduri europene, peste 5 milioane de euro, investiţii în spitalul orăşenesc sau despre noile blocuri ANL.

“Sunt mulţumit deoarece lucrările sunt în grafic.

La Şcoala Şerban Cioculescu s-a reabilitat termic clădirea, s-a montat acoperişul, s-a montat tâmplăria atât la etaj cât şi la pater, se lucrează la băi, s-au montat caloriferele, se lucrează la gard, avem garanţia că această lucrare, una dintre cele mai importante investiţii, va fi finalizată cu succes, luna viitoare.

Copiii vor găsi o şcoală atrăgătoare, o şcoală cu condiţii deosebite.

primarul oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe

Prin ANL, în Găeşti se construiesc două blocuri, cu câte 12 apartamente, pentru tineri. Firma care lucrează aici aproape s-a întrecut pe sine, undeva în vara anului următor, 24 de familii tinere din oraşul nostru vor ajunge în casă nouă.

Avem cele mai mari investiţii în sănătate. Am achiziţionat aparatură medicală în valoare de 5 milioane de euro, fonduri europene. CT şi RMN, 5 ecografe multifuncţionale, laborator de analize medicale, staţie de oxigen,140 de paturi şi saltele foarte moderne”, a precizat primarul Grigore Gheorghe.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial