28 martie 2024
Stan –  “Putem rescrie istoria fotbalistică a acestui oraş”

Stan – “Putem rescrie istoria fotbalistică a acestui oraş”

chindia“Tin sa felicit echipa noastra de suflet, Chindia Targoviste, pentru sezonul excelent pe care il are, distantandu-se in acest moment pe primul loc in clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2 după o victorie mai mult decat convingatoare, 7-0 cu Metalul Reşiţa!
Am avut o intalnire cu echipa, antrenorii si conducatorii clubului in cadrul careia am dat asigurari ca Primaria Targoviste va fi in continuare alaturi de echipa.
Intr-o perioada in care tot mai multe cluburi din Romania se co…nfrunta cu falimentul, Chindia se bucura de o stabilitate financiara care stimuleaza performanta si rezultatele bune.
Dupa ce in anul 2013 si 2014 Chindia avea datorii in valoare de peste 1.800.000 lei si respectiv 1.300.000 lei, prin efortul Primariei Targoviste si al Consiliului Judetean Dambovita, in anul 2015 datoriile s-au diminuat semnificativ, iar in acest moment cautam solutii pentru ca la sfarsitul acestei luni FC Chindia Targoviste sa devina unul din putinele cluburi de fotbal din Romania cu datorii zero!
Vreau sa asigur toti iubitorii de fotbal din Targoviste ca avem resurse pentru a juca si in Liga 1, iar pana la construirea noului stadion vom face toate eforturile pentru omologarea, macar provizorie, a actualului stadion, in conditiile in care, potrivit “Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice” cluburile nou promovate în Liga I beneficiaza de o perioadă de graţie, pentru a-şi moderniza propriul stadion şi a-l aduce la standardele necesare.
Cred in proiectul Chindia Targoviste, cred ca impreuna cu iubitorii de fotbal si cu 2,3 investitori seriosi si de buna credinta, putem rescrie istoria fotbalistica a acestui oras!”,

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial