28 martie 2024
Banii dâmboviţenilor, pe apa sâmbetei! Chiriile din străinătate, TĂIATE!

Banii dâmboviţenilor, pe apa sâmbetei! Chiriile din străinătate, TĂIATE!

„Am dispus măsuri care să asigure o cheltuire mai eficientă a banului public. Pentru apartamentul de la Bruxelles s-au cheltuit 35.400 de euro în ultimii trei ani. Nimeni nu a stat acolo, dar s-au consumat apă, curent electric, sunt facturi de utilităţi.

Deci cineva a stat acolo, dar nimeni nu mai vrea să spună cine a stat. Ca o chestiune de amănunt a fost nevoie să spargem uşile şi să plătim o yală nouă şi montarea ei ca să putem preda apartamentul proprietarului.

Am reziliat contractul de închiriere a apartamentului de la Bruxelles acum o lună, nu am putut mai repede pentru că exista o clauză care prevedea un preaviz de trei luni.

Cu data de 1 ianuarie reziliez şi contractul de la Castellon, pentru că am făcut analiza activităţilor desfăşurate acolo. M-am declarat nemulţumit. Singura activitate mai concretă o desfăşura o doamnă care era profesoară sau învăţătoare şi făcea câteva ore de limba română şi în general de cultură română.

Sunt foarte mulţi dâmboviţeni acolo, din păcate acest birou nu şi-a respectat menirea pentru care a fost înfiinţat. S-a făcut prea puţin şi nu cred că pe vremurile acestea de criză ne putem permite să cheltuim în continuare banii în acest mod”, spune Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial