24 aprilie 2024

Investiţie de 700.000 de lei, lăsată pradă hoţilor! Cum a fost devastată o bază sportivă construită din banii statului!

bazav3O baza sportiva din Dambovita, pentru care statul a cheltuit 700.000 de lei, a fost lasata prada hotilor. Sunt cinci ani de cand investitia a fost ridicata, dar nu a fost folosita niciodata.

Cladirea se darama incet si sigur, iar hotii au dat iama. Au furat centrala termica, instalatiile sanitare si au spart geamurile. Primarul da vina pe fostul guvern, de la care nu a mai primit 50.000 de lei, ca sa termine lucrarea si sa semneze receptia. Si abia acum, dupa dezastru, a pus camere de supraveghere si alarma.

bazavBaza sportiva a fost ridicata in 2011, cu aproape 700.000 de lei, bani de la Guvern. Cuprinde un teren de fotbal imprejmuit si o cladire cu vestiare, dusuri, toalete, calorifere si centrala termica. Dar nimeni din comuna n-a apucat sa se bucure de aceste investitii moderne.

bazav1“Au inceput copiii sa se joace si s-a ajuns la altii mai mari care au devastat-o. S-a furat centrala electrica, a demontat si boilerul, a vrut sa plece si cu ala. L-am recuperat noi, am facut grilaj, n-are ce sa mai fure din camera aia, a mai furat si tabloul electric”, a declarat primarul.

Speriat ca baza sportiva ar putea disparea cu totul, primarul a luat de curand masuri. Abia dupa ce cladirea a fost vandalizata si din interior s-a furat cam tot ce s-a putut, autoritatile au montat in baza sportiva un sistem de supraveghere video, dar si alarma.

bazav2Vestea ca se alege praful de baza sportiva nu ii impresioneaza pe localnici. In sat au ramas foarte putini tineri pe care oricum nu-i pasioneaza sportul prea tare.

Femeia de serviciu a primariei e singura care mai trece din cand in cand pragul bazei sportive, ca sa curete mizeria ramasa in urma hotilor.

Primarul sustine ca pana la toamna va repara toate stricaciunile si va da in folosinta baza sportiva. Nu stie insa nici acum de unde sa ia bani pentru reparatii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial