28 aprilie 2024

VIDEO! Tâlhărie la Conţeşti! Bătrân, de 76 de ani, atacat de doi indivizi cu cagule pe faţă!

talhc3Politistii din Dambovita sunt in alerta dupa ce un batran in varsta de 76 de ani a fost talharit de doi necunoscuti.

In toiul noptii, indivizii au navalit in casa peste barbat, l-au atacat, apoi au fugit cu mai multe bunuri. Acum, anchetatorii incearca sa dea de urma agresorilor.

“Dormeam aici si a sarit pe mine si m-a strans de gat. M-am luptat cu ei, am desfacut astea”, povesteste victima. Barbatul in varsta de 76 de ani este vaduv si locuieste impreuna cu fiul sau in comuna Contesti din judetul Dambovita. Baiatul era plecat insa la munca in momentul in care cei doi hoti, cu fetzele acoperite, au intrat in casa peste batran si l-au atacat.

“Mi-a zis pe urma sa ii dau aurul si banii. M-a chinuit 15-20 de minute.” Batranul a reusit sa scape si a inceput sa tipe dupa ajutor. Un vecin l-a auzit si a mers imediat la postul de politie. Acum agentii sunt in alerta si incearca sa dea de urmele atacatorilor.

“Am auzit tipand la poarta, sa il salvam, ca a intrat peste el si l-a omorat. Ne e frica si noua sa mai stam in casa.”

talhc2Cand a aflat de cele intamplate, fiul victimei a mers intr-un suflet acasa. “Putea sa il omoare! C au cautat? Un cazan de tuica, bani si aur!”

Vecinii sunt ingroziti si spun ca se tem pentru siguranta lor. Mai ales ca agresorii sunt inca in libertate.
talhc1“Acum ne gandim cu groaza ca ne vine randul. Foarte mult, foarte mult, chiar si cu usa inchisa ne temem.”

Daca vor fi prinsi si gasiti vinovati, indivizii risca sa stea ani buni in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial