19 aprilie 2024

Cristi Stan – “Nu este în regulă ca omul care vine să parcheze pentru a-şi plăti taxele şi impozitele anuale să fie taxat”

cstanp1„Vizavi de opinia celor doi consilieri, mi se pare nedrept pentru cineva care vine să-şi plătească o taxă în favoarea Consiliului Local Municipal Târgovişte să vină operatorul căruia acelaşi Consiliu Local îi concesionează parcarea şi să-i ceară bani.

Indiferent de motivaţie, nu este în regulă ca omul care vine să parcheze pentru a-şi plăti taxele şi impozitele anuale să fie taxat, la fel şi pe zona Finanţelor Publice.

Redevenţa pe care municipiul Târgovişte o încasează este una absolut nesemnificativă, este fără vreo influenţă bugetară, ea este stabilită la un nivel de 1500 lei, nivel care nu are niciun fel de importanţă…

Celor 20 de angajaţi li se vor oferi locuri de muncă. Ei au plecat de la Grădini Publice, se vor întoarce la actualul Eco-Sal.

Dacă vor dori, bineînţeles, pentru că nu există obligativitate din acest punct de vedere”, a spus Cristi Sta, edilul şef al municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial