3 mai 2024
INTIMIDARE! 18 focuri de armă, trase în două maşini de lux, noaptea trecută, la Târgovişte!

INTIMIDARE! 18 focuri de armă, trase în două maşini de lux, noaptea trecută, la Târgovişte!

imptg3Au rasunat impuscaturi marti noapte, la Targoviste. Cativa indivizi au tras 18 focuri de arma in doua masini de lux, dupa care s-au facut nevazuti.

imptg5Cand si-au vazut geamurile masinilor facute praf, proprietarii, doi frati, s-au luat cu mainile de cap. imptg4Ei cred ca acesta a fost doar un prim episod de intimidare si ii banuiesc pe niste indivizi din cartier.

imptgPaul Andrei, proprietarul uneia dintre masini: “Am vazut in masina fratelui meu vreo 7, 8, 10 gloante, in masina mea, la fel“.

imptg1Vicentiu Andrei, proprietarul uneia dintre masini: “Din ce ne-a spus martorul, sunt doi baieti din cartrier, ii cunoastem, nu stiu ce au cu noi, ca noi nu avem nimic cu nimeni“.

imptg2Geta Andrei, mama pagubitilor: “Fara numar au fost, fara numar… 20 de focuri de arma! Se vede pe masina. Mi-e frica sa mai ies din bloc“.

Iulian Andrei, tatal pagubitilor: “Daca erau copiii mei in masina, ce se intampla? Ii omorau, nu?! Ce au cu noi? Sa vina sa ne spuna“.

imptg7Subinspector Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant IPJ Dambovita: “Doua autoturisme au fost avariate in zona geamurilor, posibil prin folosirea unei arme neletale, de tip airsoft, nesupusa autorizarii. Se efectueaza cercetari pentru identificarea persoanelor banuite si luarea masurilor legale in consecinta“.

Incidentul s-a petrecut aproape de miezul noptii, cand indivizii au inceput sa traga aparent fara motiv in cei doi bolizi. Proprietarii spun ca nu au avut niciodata probleme cu indivizii pe care ii banuiesc ca au tras in masinile lor, dar ca dupa impuscaturi au inceput sa se teama pentru viata lor.

Si parintii celor doi frati sunt speriati si nu inteleg de ce copii lor ar putea fi tinta unor oameni periculosi. Politistii i-au cautat intreaga noapte pe suspecti, insa fara succes. Daca banuielile fratilor se confirma, acestia vor fi acuzati de distrugere si risca inchisoare intre 3 luni si doi ani, sau o amenda.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial