3 mai 2024
COLEGIUL 3 RĂCARI: Valentin Calcan, sprijinit pentru un nou mandat de senator!

COLEGIUL 3 RĂCARI: Valentin Calcan, sprijinit pentru un nou mandat de senator!

Senatorul social-democrat Valentin Calcan are toate sansele sa obtina un nou mandat in Colegiul 3 Racari!

Sustinerea candidaturii sale in interiorul partidului a fost confirmata in conferinta judeteana extraordinara a partidului, unde a obtinut 148 voturi pentru.

Desi, gurile rele nu-l creditau ca avand sprijinul colegilor social-democrati pe fondul unor asa-zise nemultumiri legate de revenirea recenta a senatorului in partid, iata ca realitatea le contrazice.

Calcan nu numai ca a confirmat sprijinul de care se bucura din partea partidului la nivel central, el fiind sustinut pentru a ocupa functia de secretar al Senatului, dar votul delegatilor de la conferinta extraordinara a PSD a reliefat faptul ca social-democratul beneficiaza de un capital de incredere consistent in cadrul “poporului pesedist”, reusind sa obtina mai mult de jumatate din numarul de voturi valabil exprimate.

Potrivit unor surse participante la evenimentul de desemnare a canditatilor, conferinta judeteana extraordinara a PSD, care a avut loc joi, dupa-amiaza, s-a desfasurat sub semnul elegantei si dupa toate regulile democratice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial