2 mai 2024
ÎNGER ÎN SUFERINŢĂ! Să-l ajutăm pe Tavi SĂ TRĂIASCĂ!

ÎNGER ÎN SUFERINŢĂ! Să-l ajutăm pe Tavi SĂ TRĂIASCĂ!

Drama sfasietoare intr-o familie din Razvad. Un baietel in varsta de sase ani a fost diagnosticat cu o boala cumplita.

Verdictul medicilor este unul nemilos, dar parintii si apropiatii copilului spera intr-o minune. In doar sase luni, baietelul a suferit deja doua operatii de extirpare a unei tumori de la cap.

Familia s-a inglodat in datorii, dar spune ca lupta pana-n ultima clipa pentru a-l salva pe cel mic.

Au ajuns totusi la limita posibilitatii, iar pentru continuarea tratamentului lui Tavi au nevoie de ajutorul tuturor

“A aparut foarte brusc, a avut o mica ameteala dupa care ochisorul stang i s-a inchis foarte putin, noi am crezut ca e de la ochi si din ianuarie din investigatie in investigatie am ajuns la raspuns – ca este vorba despre o tumora la creierul mic, foarte rar”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Victoriţa Iamandi, mama lui Tavi.

Vestea a cazut ca un traznet pentru familia baiatului. De atunci parintii lui au mers din spital in spital si din medici in medici, rugandu-se la Bunul Dumnezeu sa le faca bine micutul.

Copilul a fost operat de doua ori, o data in Bucuresti, o data in Cluj, unde medicii i-au scos tumoarea. Toti cei apropiati sunt convinsi ca se poate intampla o minune, iar Tavi va supravietui si va merge la scoala, asa cum spera zi de zi

“Este un copil deosebit si luptator. Nu vrem decat ca el sa se faca bine, sa se bucure de copilarie, cu ceilalti copii. Boala cred ca o invinge, dar numai cu noi, altfel nu se poate”, plangea Maria Marcu, naşa copilului.

“A fost un copil sanatos, destept, cuminte si daca a venit boala asta peste el avem incredere in Dumnezeu, in Maica Domnului ca nu ni-l lasa in continuare. Sa luptam pentru el ca vedem ca Dumnezeu este alaturi de el si chiar si de noi, nu ne lasa”, ne-a povestit Maria Iamandi, bunica paternă a băiatului.

“E un luptator, daca n-ar fi luptator n-ar depasi. Se roaga sa se faca bine, sa mearga la scoala, sa poata sa se duca cu colegii lui, in clasa pregatitoare, ca stie”, se ruga şi Virginia Diţă, bunica maternă a lui Tavi.

Dupa ce-a dea doua interventie, baiatul pare ca usor, usor s-ar recupera. In fiecare luna insa el trebuie dus la Cluj, iar parintii lui nu mai au banii necesari pentru drum, cazare si medicamentele scumpe ce trebuie luate din strainatate

“Dignosticul a fost extrem de dur-tumora de trunchi cerebral, bioblastom, difuza, infiltrativa, cu sanse medicale de aproape zero. S-a facut ablatie subtotala a tumorii, cu evolutie usor favorabila la inceput, dupa care din pacate tumora a recidivat”, ne-a precizat Daniela Niţescu, specialist în cadrul Spitalului Judeţean Târgovişte.

Familia si-a deschis un cont unde fiecare dintre noi poate dona din putinul sau. Parintii spera ca oameni cu suflet le vor intinde o mana de ajutor pentru salvarea fiului lor. Mai mult, din cauza ca nu stiu multe despre aceasta boala, roaga pe toti cei ce au trecut printr-o experienta asemanatoare sa le dea de veste orice amanunt ce ar putea imbunatati starea copilului

RO 34 RZBR 0600 0672 0426, deschis la Raiffeisen Bank

Valentin Iamandi, tatăl lui Tavi, vă răspunde la numărul 0723 970 161.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial