13 mai 2024
ACUM! Referendumul, NEVALIDAT! Aşa anunţă sondajele de opinie!

ACUM! Referendumul, NEVALIDAT! Aşa anunţă sondajele de opinie!

Referendumul este nevalidat, aşa arată sondajele de opinie date publicităţii de Realitatea TV şi Antena 3!

“Românii şi-au decis soarta nevalidând referendumul pus la cale de puşcăriabili”, a declarat Traian Băsescu, preşedintele suspendat.

Băsescu a mai spus că le mulţumeşte românilor că nu au validat referendumul.

“Nu se ştie încă rezultatul final al referendumului”, a precizat însă de la Cotroceni, Crin Antonescu, preşedintele interimar al României.

Sondajele de opinie spun că 84 la sută dintre cei care au mers la urne au votat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, iar 16 la sută s-au pronunţat împotrivă, conform CCSB pentru Antena 3.

“Numărătoarea paralelă realizată de USL, la ora 23, arată că Traian Băsescu este demis!”, a afirmat Daniel Constantin, liderul PC.

“Am numărat peste 9,2 milioane de voturi, referendumul este valid”, afirmă şi parlamentarul PSD Dan Şova. De mâine, Traian Băsescu va pleca, a mai spus Şova.

“E o mare victorie să ai în jur de 9 milioane de voturi. Îmi exprim satisfacţia. Datele finale le vom avea în următoarele ore, vom afla de validarea sau invalidarea referendumului”, a precizat premierul Victor Ponta.

Conform sondajelor de opinie 44 la sută dintre alegătorii cu drept de vot din România s-au prezentat la urne.

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a anunţat pe pagina sa de facebook: “La ora 22.00, Dâmboviţa este câştigătoare! Continuăm mobilizarea pentru rezultatul naţional! HAI ROMÂNIA!”

Pentru a fi validat referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu la vot trebuie să se prezinte 9.146.258 români.

Foto – MediaFax

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial