27 aprilie 2024
Infracţiuni economice la Moreni şi Moroieni!

Infracţiuni economice la Moreni şi Moroieni!

Combaterea infracţiunilor de natură economico-financiară, prioritate a Poliţiei dâmboviţene!

În ziua de 26 mai 2012, lucrătorii Serviciului de Investigarea Fraudelor, împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni şi Poliţiei Oraşului Fieni au efectuat controale de specialitate la 11 agenţi economici de pe raza municipiului Moreni şi comunei Moroeni, ocazie cu care au fost aplicate un număr de 7 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9000 lei, fiind confiscate mărfuri alimentare şi nealimentare, precum şi ţigarete în valoare de 4 120 lei.

În urma unui control în trafic efectuat de poliţişti, a fost depistat numitul C.F., de 49 de ani, din oraşul Pucioasa, în timp ce transporta într-o autoutilitară mărfuri alimentare şi nealimentare, în valoare totală de 4 020 lei.

Poliţiştii au procedat la ridicarea în vederea confiscării a sumei de 4 020 lei, bărbatul fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 20 000 lei. Totodată, în urma verificărilor efectuate la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale, poliţiştii au identificat mai multe facturi neînregistrate în evidenţa contabilă.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art 9, lit. b) din legea 241/2005, constând în aceea că nu au fost înregistrate în contabilitatea societăţii comerciale toate veniturile obţinute.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial