25 aprilie 2024
BAU! Vine poliţia! Vezi cine a dat de belea!

BAU! Vine poliţia! Vezi cine a dat de belea!

În noaptea de 27/28 mai a.c., poliţiştii au organizat o acţiune pe raza municipiului Târgovişte, ocazie cu care au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu efective din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă şi I.J.J Dâmboviţa, au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului şi a comunelor arondate, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor judiciare stradale şi a faptelor cu violenţă.

Cu această ocazie, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2450 lei. Poliţiştii l-au depistat pe numitul D.C., de 30 de ani, din Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Găeşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( OUG 195/2002 R).

• Totodată, în urma unei acţiuni organizate de lucrătorii Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti, a fost oprit în trafic pentru control un autoturism condus de N.I., de 65 de ani, care circula pe D.J 601 a Brezoaiele.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( OUG 195/2002 R).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial