20 aprilie 2024
Incident grav la o şcoală din Pucioasa. Un elev a ajuns la spital după ce un coleg l-a lovit în cap cu uşa unui dulap

Incident grav la o şcoală din Pucioasa. Un elev a ajuns la spital după ce un coleg l-a lovit în cap cu uşa unui dulap

elepIncident grav la şcoală: un elev de 14 ani, de la o şcoala generală din Pucioasa, a ajuns la spital după ce un coleg l-a lovit în cap cu uşa unui dulap.

elep8Rudele victimei se plâng că este pentru a doua oară când băiatul lor ajunge la spital din cauza agresiunilor de la şcoală. elep7Pe de altă parte, profesorii spun că şi adolescentul i-ar fi lovit la rândul său pe cei care l-au agresat şi încearcă să găsească o cale de mijloc pentru a-i împăca.

elep5Elevul în clasa a şaptea este crescut de tatăl şi de bunica sa. Oamenii povestesc că s-au îngrozit când au fost chemaţi la şcoală şi şi-au găsit băiatul plin de sânge

elep4Tatăl elevului agresat: „Într-o baltă de sânge. Doamna directoare nu îmi dă voie în şcoală, că i-am zis că e o şcoală de rahat, m-a dat afară. Nu e prima dată, a făcut performanța într-o lună jumătate să îl ia o dată SMURD-ul, o dată salvarea. Copilul meu se simte ameninţat, îl duc să înveţe, nu să mi-l omoare.”

Totul ar fi pornit din cauza unui alt elev cu care s-ar mai fi certat şi în trecut:

elep9Bunica elevului agresat: „Baiatul era într-o baltă de sânge, nu avea nicio putere, nu putea nici să mai vorbească. L-a bătut un coleg de clasă pe motiv că i-a dat banca mai în față. Era cu buzele învineţite, dureri îngrozitoare în coloana vertebrală, a ajuns la spitalul din Pucioasa.”

elep4elep3Imediat după incidentul din clasă, directoarea şcolii a intervenit şi i-a accordat îngrijiri elevului rănit până la sosirea echipajului de la ambulanţă

elep6Aurora Zamfir, directoarea şcolii: „Copilul a fost lovit cu o uşă, o suită de lemn, trasă dintr-un dulăpior, uşiţa pe care chiar copilul a rupt-o iniţial şi a făcut acelaşi lucru. Noi am atras atenţia, colegul lui a învăţat treaba asta şi l-a lovit cu uşiţa în cap.”

Reprezentanţii şcolii spun că o să îi scadă nota la purtare elevului agresiv.

elep1Elena Iacob, diriginta elevilor: „A aruncat cu o uşă de dulap şi l-a lovit în partea din spate a capului, i-a spart capul, i-a curs sânge. În urma incidentului, tatăl şi bunica au venit la şcoală şi au făcut scandal urmează să scădem nota la purtare. Noi am chemat poliţia, salvarea.”

Marius Buga, Pro TV:  Elevul agresat este în acest moment în afara pericolului. A revenit la şcoală. Între timp, reprezentanţii unităţii de învăţământ a decis că toţi cei implicaţi în scandal să fie consiliaţi psihologic

elep2Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente. I-au audiat pe părinţii elevilor implicaţi şi continuă cercetările.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial