22 mai 2024
Imagini care vă pot afecta emoţional! Numai o minune a făcut ca oamenii aflaţi în aceste maşini să scape cu viaţă!

Imagini care vă pot afecta emoţional! Numai o minune a făcut ca oamenii aflaţi în aceste maşini să scape cu viaţă!

acca6Trei persoane au ajuns cu răni grave la spital după ce două maşini s-au lovit puternic pe Autostrada Bucureşti – Piteşti.

acca7Din primele date, se pare că un cauciuc al uneia dintre maşini ar fi explodat în mers şi şoferul ar fi pierdut controlul. În schimb, pasagera susţine că un alt conducător auto ar fi vrut să îi depăşească şi le-ar fi tăiat calea.

acca8Cei doi soţi sunt din Râmnicu Vâlcea şi plănuiau să ajungă în Capitală la meciul de fotbal dintre România şi Armenia. Dar drumul lor s-a oprit brusc la kilometrul 56 al Autostrăzii Bucureşti – Piteşti, în judeţul Dâmboviţa. Maşina în care se aflau cei doi tineri s-a izbit violent cu un alt autoturism.

acca9Soţia şoferului: “Eu ţin minte că ne-a tăiat calea un alt şofer? Soţul a pus frâne…exact aşa s-a produs impactul, noi am luat-o spre pădure, el spre parapet, automat el ne-a tăiat calea, a vrut să se bage în depăşire. Să nu fi explodat cauciucul în momentul în care a vrut să pună frâna.”

accaÎn celălalt autovehicul se afla un bărbat de 50 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la un spital din Bucureşti.

acca5În urma impactului, şoferul de 24 de ani a rămas captiv în maşină şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare. El a fost preluat apoi de doctori. De îngrijiri medicale a avut nevoie şi soţia lui.

acca2Dr Ruxandra Chealfă, managerul Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa: “Au suferit politraumatisme, unul cu traumatism cranio-cerebral acut şi fractură deschisă de femur, celălalt cu traumatism toraco-lombar.”

acca4Şoferul de 24 de ani şi soţia lui au fost transportaţi cu ambulantele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Tânărul este în stare mai gravă şi a rămas internat. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

acca1Din primele verificări, se pare că accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre pneurile automobilului în care se aflau cei doi soţi ar fi explodat, spun poliţiştii. Cauza exactă va fi stabilită însă în urma unei anchete, care presupune şi o expertiza tehnică a autoturismelor.

acca10

 

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial