26 aprilie 2024
Un tânăr din Târgovişte a dat buzna în casa unui bărbat şi l-a înjunghiat! Ce i-a provocat setea de răzbunare

Un tânăr din Târgovişte a dat buzna în casa unui bărbat şi l-a înjunghiat! Ce i-a provocat setea de răzbunare

inju7Scandal monstru, noaptea trecută, în localitatea Vulcana Pandele! Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost înjunghiat de un tânăr, de 29 de ani, din Târgovişte.

Poliţiştii spun că agresorul a dat buzna în casa victimei şi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în faţă, în mâini şi la un picior.

Totul ar fi pornit după ce atacatorul a vrut să se răzbune pe fiul victimei, care ar fi depus mărturie la DIICOT împotriva sa, într-un dosar de trafic de droguri.

Anchetatorii spun că după atac, suspectul ar fi condus o maşină, deşi nu are permis de conducere.

Prins de poliţişti, suspectul a refuzat să fie testat cu etilotestul şi să îi fie prelevate probe pentru stabilirea alcoolemiei.

Rănitul a fost transportat la spital, unde medicii i-au acordat îngrijiri şi au stabilit că va avea nevoie de până la 25 de zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Individul este acuzat de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi pentru că a refuzat să îi fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei.

Suspectul va fi dus în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventive.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial