20 aprilie 2024
IMPORTANT! Locuitorii din Aninoasa NU plătesc apa potabilă! Factura, de peste două miliarde de lei vechi, suportată de CATD!

IMPORTANT! Locuitorii din Aninoasa NU plătesc apa potabilă! Factura, de peste două miliarde de lei vechi, suportată de CATD!

tupaApa din Aninoasa este bună de băut! Asigurarea a venit, în această dimineaţă, de la Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Ţuţuianu a precizat că toată cantitatea de apă consumată de locuitorii de aici, de când s-au ivit problemele în reţea, nu va fi plătită de cetăţeni, ci va fi suportată de Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

“Apa se livrează, se consumă. Costul apei este de peste două miliarde de lei vechi, dar nu va plăti nimeni. Facturarea nu este posibilă din cauză că nu există autorizaţie sanitară.

Astăzi se finalizează lucrările privind devierea conductei de canalizare. Compania de Apă va finaliza lucrările în două ore. Am cerut încă o verificare a conductelor unde s-a produs problema.

Am cerut implicarea celor de la Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa pentru a se înlătura orice factor de risc.

Se vor lua probe, se vor face analize. CATD a făcut solicitare către DSP pentru autorizare pentru a furniza apa în Aninoasa. Interesul nostru este ca oamenii să bea apă bună!”, a declarat şeful administraţiei judeţene

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial