25 aprilie 2024
EXCLUSIV! Panică la Moroieni! Un şofer “muci de beat” a trecut ca vântul printr-un gard şi a rupt în două ţeava de gaze!

EXCLUSIV! Panică la Moroieni! Un şofer “muci de beat” a trecut ca vântul printr-un gard şi a rupt în două ţeava de gaze!

Un tanar, de 22 de ani, din Moroieni, a creat panica, seara trecuta, pe Drumul National 71!

Bine ametit de aburii alcoolului, soferul a pierdut controlul volanului si s-a proptit violent in gardul unei case. Din fericire nimeni nu se afla acolo, dar automobilistul a lasat in urma dezastru. Pericolul cel mare venea de la teava de gaze pe care tanarul a distrus-o. In stare grava, cu traumatism la abdomen si fractura la gamba stanga, soferul a fost dus cu ambulanta la Spitalul Judetean de urgenta din Targoviste.

“Eram prin spate, sotia in casa, am auzit o bubuitura puternica si cand am venit am vazut masina. V-ati speriat? Normal ca ne-am speriat, ieseau gaze puternic, am apucat sa le inchid repede, n-a durat mai mult de 3..4 minute. Ce pagube aveti? Gardul, gazele, cutia cu gaze, regulatorul, toata instalatia de pe casa. Soferul era inconstient in masina, au venit vreo doi baieti, cand eu inchideam gazele ei il dadeau afara. Era un pericol daca eram prin curte, era pericolul destul de mare, noi mai stateam aici si noroc ca a fost iarna si stam mai putin pe afara”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Mihai Anghel, proprietarul casei.

“Destul de grav, picioarele rupte, era inconstient si era aici jos. Cum s-a intamplat? Din cauza vitezei, l-a furat acolo la apa, a derapat si l-a aruncat in gard”, ne-a marturisit Georgian Oprescu, martor.

“Din primele cercetari, politistii au stabilit ca soferul de 22 de ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum in curba intrand in coliziune cu un gard. Din accident a rezultat vatamarea corporala a acestiua, fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,69 miligram per litru alcool pur in aerul expirat”, ne-a precizat ag. Raluca Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Vezi video la Ştirile ProTV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial