18 aprilie 2024
Impact violent la ieşirea din Lunguleţu. Un tânăr s-a răsturnat cu maşina pe câmp

Impact violent la ieşirea din Lunguleţu. Un tânăr s-a răsturnat cu maşina pe câmp

Aseară, un şofer de 21 de ani a lovit din spate un autoturism care circula în faţa lui, în acelaşi sens de mers, iar apoi s-a răsturnat pe câmp.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, în judeţul Dâmboviţa. Tânărul a scăpat doar cu câteva răni uşoare, însă autoturismul este distrus aproape în totalitate.

Accidentul s-a produs pe o porţiune de drum drept, la ieşirea din Lunguleţu spre Slobozia Moară.

Un sofer, de 43 de ani, sustine ca mergea regulamentar, dar la un moment dat a fost lovit in partea din spate de un autoturism care ulterior s-a răsturnat pe camp.

Şofer: „M-a depasit o masina, in mare viteza, si am mai vazut una in oglinda care venea asemenea. Si am zis sa ii dau avarii sa il fac atent. M-a lovit si l-am vazut pe camp.”

Celalalt sofer are insa o alta varianta.

Şofer: „A facut stanga in fata mea, am evitat sa nu intru frontal in el, am luat dreapta de volan sa il evit si am iesit de pe carosabil”.

Tatăl tânărului şofer susţine că nu fiul lui este de vină.

Tatăl şoferului: „Erau amandoi pe drum cu prioritate. Baiatul a intrat in depasire si dansul a intrat in fata ”.

La fata locului s-au mobilizat mai multe echipaje de prim-ajutor.

Marius Buga, Pro TV: „In urma impactului violent, soferul s-a rostogolit cu autoturismul pe campul din vecinatatea drumului national. Din fericire, a reusit sa iasa la timp, pe geam, din interior. Celalalt sofer a chemat ajutoare la fata locului. Din fericire, soferul ranit este in afara primejdiei si a refuzat sa fie transportat la spital. Acum, politistii au deschis o ancheta si urmeaza sa lamureasca cu exactitate cum s-a produs acest accident.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial