9 mai 2024
IMAGINI SPECTACULOASE! O maşină de la URGENT CURIER a aterizat într-o clădire din centrul oraşului Târgovişte!

IMAGINI SPECTACULOASE! O maşină de la URGENT CURIER a aterizat într-o clădire din centrul oraşului Târgovişte!

cascadorAccident spectaculos, in aceasta dupa-amiaza, in centrul orasului Targoviste!

Prea grabit, cel mai probabil, sa ajunga sa livreze un colet, un agent de la o firma de curierat a intrat cu tot cu masina intr-o cladire de birouri, recent data in folosinta.

cascador1Soferul, un tanar, de 24 de ani, era baut, au aflat politistii dupa ce l-au testat cu aparatul etilotest, care a aratat ca avea o alcoolemie de 0,51 miligrame per litru, alcool pur in aerul expirat.

Barbatul si-a chemat la fata locului mai multi prieteni care au devenit violenti cu echipa de filmare, cand au vazut ca grozavia amicului lor va ajunge la televizor.

cascador2“Pleca in p…a mea ca iti f..t si una in gura!”

cascador3cascador5Din fericire, la acea ora nu se afla nimeni la parterul cladirii, iar trecatorii care mergeau pe trotuarul din fata magazinului s-au ferit in ultimul moment din calea masinii scapata de sub control.
Imobilul a fost insa serios avariat. Agentul de livrari a ramas fara permisul de conducere si cel mai probabil va ramane si fara locul de munca.
cascador4Mai mult, societatea pentru care lucreaza va trebui sa suporte si pagubele produse cladirii de birouri.
Politistii au deschis dosar penal pe numele soferului pentru conducere sub influenta alcoolului, iar daca va fi gasit vinovat risca pana la 5 ani de inchisoare…
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial