9 mai 2024

VIDEO! Jaf cu final neaşteptat într-o vilă din oraşul Răcari! Ce a păţit hoţul după ce a venit poliţia!

hotghiJaf cu final neasteptat, la Răcari. Un tanar si-a supraestimat calitatile de atlet, cand a incercat sa jefuiasca o vila.

A dat buzna la miezul noptii intr-o casa in care erau trei copii singuri: o fata de 17 ani si fratii ei mai mici, de 6 si 12 ani. Parintii lor sunt plecati la munca in strainatate. Speriati de zgomote, copiii au sunat la politie, iar hotul a sarit de la balcon. Acum are ambele picioare in ghips, si vine la audieri, intr-un scaun cu rotile.

hotghi3Individul de 37 de ani a fost gasit de politisti chiar in fata vilei, vaitandu-se de durere: suferise fracturi la un picior si o luxatie la celalalt.

hotghi1„- Am cazut.
– Unde?
– La locul faptei.
– Ati mers la furat?
– Da.
– Stiati ca fetele sunt acasa singure?
– Nu.
– Ce doreati din casa?
– Banii …
– V-ati aruncat de pe terasa?
– Da… „

hotghi2Fata cea mare a auzit zgomote in casa si a sunat la 112. La fata locului au sosit imediat politistii. Cand s-a vazut incoltit, individul a sarit de la balcon.

Suspectul este imobilizat acum intr-un scaun cu rotile. Asta nu-l scuteste insa de pedeapsa.

Intamplarea a scos la iveala un fapt grav. Cei trei copii in casa carora a intrat suspectul erau singuri de mai bine de o luna. Parintii au plecat la munca in strainatate fara sa-i lase in grija cuiva, asa cum ii obliga legea.

Cazul a intrat si in atentia asistentilor sociali, care verifica daca parintii se fac vinovati de neglijenta. Dupa acest incident, copiilor le-a fost teama sa mai ramana singuri acasa si s-au mutat la o ruda.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial