2 mai 2024
IMAGINI ŞOCANTE! Descoperire înfricoşătoare pe albia Râului Ialomiţa, la Finta!

IMAGINI ŞOCANTE! Descoperire înfricoşătoare pe albia Râului Ialomiţa, la Finta!

dispfi3Dupa zece zile de cautari disperate, o femeie de 75 de ani din Dambovita, despre care nimeni nu mai stia nimic, a fost gasita fara viata.

Trupul ei a fost descoperit in albia unui rau, la cativa kilometri de casa. Rudele au anuntat disparitia inca din 8 martie.

dispfi1Sotul ei a crezut initial ca a plecat la fiica lor, care tocmai nascuse. Dar, cand a vazut ca nu primeste nicio veste, scenariile sinistre au inceput sa prinda contur si luni s-au adeverit.

dispfi2Barbatul a sperat pana in ultima clipa ca vorbele batranei au fost spuse intr-o doara, la suparare. S-a comportat ciudat, spune el, in ziua in care a disparut, insa nu s-a gandit ca s-ar putea ajunge la o tragedie.

Alexandru Dobre, sotul victimei: “Mi-a spus ‘adio’ cand a plecat. M-am ingrijorat, dar n-am stiut ca face asa. Am crezut se duce la fata“.

Femeia nu a mai ajuns, insa, la fiica ei, asa ca, ingrijorate, rudele au apelat la ajutorul politiei. In ultimele doua zile, politistii si pompierii au intensificat cautarile si asa au descoperit ce s-a intamplat cu batrana.

Din pacate, cele mai negre ganduri ale familiei s-au adeverit. Batrana a fost gasita fara viata, in raul Ialomita. Indurerate, rudele se pregatesc acum de inmormantare.

Anchetatorii iau in calcul atat varianta unui accident, cat si ipoteza unei sinucideri.

dispfiSubinspector Alexandra Niculae, purtator de cuvant IPJ Dambovita: “La o prima examinare, cadavrul nu prezenta urme de violenta vizibile. Se efectueaza cercetari, urmand a se stabili cu exactitate cauza si imprejurarile in care a intervenit decesul femeii“.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial