20 aprilie 2024
Militar în stare gravă după ce a fost lovit de remorca unui TIR. Cum a fost posibil

Militar în stare gravă după ce a fost lovit de remorca unui TIR. Cum a fost posibil

milit4Un bărbat de 44 de ani, cadru militar, a fost transportat de urgență la spital după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de remorca unui TIR pe DN 72, la I.L.Caragiale.

milit6Tânărul aflat la volanul mastodontului spune că ploua torențial, iar șoseaua era acoperită cu apă și, într-o curbă, nu a mai putut controla vehiculul. milit5Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

milit3Accidentul a avut loc intr-o curbă periculoasă. La volanul autoturismului se afla un locotenent colonel de 44 de ani din Prahova. Iar din sens opus venea TIR-ul condus de un tanar de 25 de ani.

milit1Şoferul tirului – “Ploua torential si a derapat remorca. Eram in curba si a derapat remorca. Ati vazut masina pe contrasens? Nu am vazut-o, am vazut numai ca mi-a derapat remorca si m-am oprit. Nu l-ati putut evita? Nu, nu am avut ce sa fac. Aveati viteza? Nu aveam, intre 50 si 60 la ora aveam.”

militMasina a fost lovită pe partea stanga, iar soferul a suferit răni.

Marius Buga, Pro TV – “Imediat dupa impact, martorii au sunat la 112 si au chemat ajutoare. S-au mobilizat cei de la ambulanta, pompierii si politistii. Victima a fost preluata de echipajul de la ambulanta si transportata la spital pentru ingrijiri.”

milit7Traficul in zonă a fost paralizat pretz de aproape o jumatate de oră si s-au format cozi de masini care se intindeau pe cativa kilometri.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial