19 aprilie 2024
Ce note au luat acum la BAC elevii din Dâmbovița cu lucrările la istorie anulate în vară

Ce note au luat acum la BAC elevii din Dâmbovița cu lucrările la istorie anulate în vară

61896592La sesiunea din vară a bacalaureatului, doi elevi din județul Dâmbovița au aflat cu stupoare că lucrările lor la Istorie au fost anulate pentru că ar fi fost fraudate.

Mai exact, două pagini ale lucrărilor aveau scrisuri diferite, au spus membrii comisiei, așa că cei doi elevi, Ana Maria Ioniţă, din Titu, și Mihai Alexandru Toma, din Moreni, au susținut din nou examenul la istorie, în sesiunea din toamnă a Bacalaureatului.

eltLa a doua sesiune a Bacalaureatului, Ana Maria a luat nota 9.30. ”După ce “am fraudat” examenul de Bac în vară, am obținut în toamnă 9.30. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi şi au crezut în mine. După toată experienta asta neplăcută am cunoscut o mulțime de oameni frumoşi care m-au susținut şi mi-au fost alături. Mulțumesc chiar şi celor din Minister pentru nedreptatea făcută. Acum, sper că am dovedit cine sunt şi simplul fapt ca mi s-a facut cea mai mare nedreptate, mi-aş dori sa nu mai treacă nimeni niciodată prin ce am trecut eu”, a scris tânăra pe Facebook imediat după ce a aflat rezultatul.

elm1Mihai Alexandru Toma a luat nota 6.65 la istorie. Rezultatul final cu care el a trecut Bacalaureatul este 6.70.

Mihai Toma își dorea să intre la Academia de Poliţie, însă a ratat ocazia anul acesta. Despre incidentul din vară spune că spre finalul examenului, când a constatat că mai are de făcut un eseu și s-a grăbit, astfel că scrisul a fost puţin înclinat.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial