2 mai 2024
Imagine de groază, la Nucet! “Satana l-a împins aici!”

Imagine de groază, la Nucet! “Satana l-a împins aici!”

Ganduri negre numai de el stiute i-au adus sfarsitul unui barbat de 49 de ani, din Nucet.

Omul si-a pus capat zilelor, socandu-i pe cei apropiati. De doua luni era tintuit la pat, din cauza unor grave probleme de sanatate.

Rudele lui nu inteleg cum de-a reusit sa se dea jos din pat si sa mearga in spatele casei, unde si-a luat viata.

Doi baieti au ramas orfaini de tata, iar mama lor se gandeste cu disperare de unde sa faca rost de bani sa-l inmormanteze crestineste…

“Nu l-am mai vazut si am venit la put si am gasit flanelul atarnat si el in put. Nu credeam ca face, a mai amenintat ca face, da nu nu ma asteptam la asa ceva…”, ne-a marturisit Estera Parvu.

A fost o imagine de cosmar pentru aceasta biata femeie sa-si vada sotul prabusit in fantana. De doua luni barbatul ei suferea cumplit si le-a spus celor apropiati ca nu mai vrea sa traiasca, dar nimeni nu-si imagina ce avea sa se intample.

“Numai chinuri, numai boala, cat a azacut el aici, d-aia a facut asa ceva. Nu stiu cum a putut sa iasa, il saltam din pat, il duceam noi la WC, nu stiu cum a ajuns el de acolo pana aici, atata putere i-a dat, dar nu Dumnezeu, satana l-a impins aici!”, crede Viorel Parvu, fratele victimei.

Indurerate, rudele au venit intr-un suflet la casa omului dupa ce au aflat tragica veste.

“De chinul care era pe el, durerea, avea dureri mari, nu suporta… Nu trebuia, d-le, sa faca asa ceva!”, spunea una dintre rude.

“Dumnezeu nu spune asa ceva, Dumnezeu spune sa stam asa, sa murim de moarte buna, nu de… Foarte rau imi pare de el… N-a mai putut sa mai rabde, sa mai sufere durerile”, ne-a declarat Vasilica Ureche.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial