2 mai 2024
Şapte medalii importante pentru sportivii CS Târgovişte, la Campionatul Naţional de Karate Shito Ryu pentru Copii şi Tineret

Şapte medalii importante pentru sportivii CS Târgovişte, la Campionatul Naţional de Karate Shito Ryu pentru Copii şi Tineret

Comunicat presa C.N. KARATE SHITO RYU – Copii si U21 C.O.S.R. Izvorani

Sambata, 12 Octombrie 2013, la Complexul Olimpic de la Izvorani, a avut loc Campionatul National de Karate Shito Ryu pentru Copii si Tineret (U21). Probele de concurs au constat in kata si kumite individual si pe echipe.

Sectia de Karate din cadrul Clubului Sportiv Targoviste a fost prezenta la aceasta competitie cu un lot format din 7 sportivi (5 la tineret si 2 la copii) si au participat la 9 probe individuale si 1 pe echipe. S-au obtinut 7 medalii: 1 de aur, 4 de argint si 2 de bronz:

Medalie de aur:

1. SUHAN COSMIN – Tineret kumite +78 kg.

Medalii de argint:

1. SUHAN CSOMIN – Tineret kata

2. STROE FLORIN – tineret kumite +78 kg.

3. Echipa: Suhan Cosmin, Vladescu Flavius, Stroe Florin si Barbu Octavian – tineret echipe kumite

4. SETREANU ALEXANDRU – Copii 3 kata

Medalii de bronz:

1. VLADESCU FLAVIUS – tineret kumite -78 kg.

2. MERDA ROBERT – copii 3 kata.

La sfarsitul acestei saptamani, in perioada 18-20.10.2013, la Sala Polivalenta din Bucuresti va avea loc C.N.Karate Interstiluri pentru Cadeti, Juniori si U21 (tineret), competitie la care C.S.Targoviste va fi prezenta cu un lot format din 9 sportivi: 5 la tineret si 4 la cadeti.

Instructor sportiv,

Victoria Ion

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial