23 aprilie 2024
Alina Mavrodin, dezamăgită de USL Dâmboviţa: “Nepotismul şi năşismul transpartinic fac ravagii”

Alina Mavrodin, dezamăgită de USL Dâmboviţa: “Nepotismul şi năşismul transpartinic fac ravagii”

“Constat cu amărăciune şi cu imensă dezamăgire că ciocoiala care i-a exasperat pe dâmboviţeni în ultimii ani începe să-şi arate mutrele desfigurate şi-n USL la nici un an de la marile promisiuni de asanare a corupţiei şi clientelismului.

Iar nepotismul şi năşismul transpartinic fac ravagii. Zicerea veche românească „prost să fii, noroc să ai” s-a adaptat la vremuri noi.

„Penal să fii şi din PDL să vii” a devenit deja unul dintre criteriile de ascensiune rapidă a celor care până acu’ un an erau marii profitori ai regimului de jaf PDL şi slujeau în propaganda mincinoasă a acestuia.

De la o vreme îi văd aşezându-se cu obrăznicie umăr la umăr lângă liderii USL. Pun judeţul la cale şi par să creadă în aceleaşi „principii şi valori democratice” (sic!)… Ce mai tura-vura?

Slugile famigliei PDL-iste s-au coafat în rezervele de cadre ale USL-ului şi chiar în interimarii providenţiali ai unor organizaţii USL-iste. Un mucegai portocaliuverzui se întinde precum mătasea broaştei râioase peste marile speranţe de dreptate şi normalitate.

Dar pe unii dintre liderii USL-ului îi văd tot mai disponibili şi interesaţi pentru a-i evalua cu mărinimie pe ciocoii portocalii în lumina documentelor putregăioasei coabitări.

Să trăiască tot ei bine, că au mai trăit şi până acu’, chit că au pus judeţul pe butuci.

Şi continuă să o facă în proasta tradiţie de inspiraţie şi transpiraţie PDL-istă. Toată afacerea asta pute de la o poştă a mârlănie contagioasă şi penală”, scrie jurnalista Alina Mavrodin, în editorialul din Jurnal de Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial