23 aprilie 2024
I.L.Caragiale – De bună voie şi nesiliţi de nimeni… Vezi cu cine s-au întâlnit rromii!

I.L.Caragiale – De bună voie şi nesiliţi de nimeni… Vezi cu cine s-au întâlnit rromii!

POLIŢIA, ÎN SRIJINUL COMUNITĂŢII !

Întâlnire a reprezentanţilor poliţiei dâmboviţene cu autorităţile locale din localitatea I.L.Caragiale

În ziua de 22 iulie 2013, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa – Serviciul de Ordine Publică , în baza Proiectului Promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, în deosebi în comunităţile de rromi sau alte comunităţi dezavantajate din punct de vedere socio-economic” , au organizat o întâlnire în comuna I.L.Caragiale, la care au participat reprezentanţii administraţiei publice locale şi ai comunităţii de rromi.

Întâlnirea a avut ca scop discutarea şi soluţionarea problemelor referitoare atât la menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în localitatea I.L. Caragiale, cât şi la iniţierea unor activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională.

Pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică şi reducerea fenomenului infracţional, pe raza comunei vor fi montate camere de supraveghere şi monitorizare.

În ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile şi a violenţei intrafamiliale, poliţiştii în parteneriat cu autoritaţile publice locale vor demara campanii de informare a comunitatii, referitoare la consecinţele unui comportament neadecvat atât în rândul copiilor cât şi al adulţilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial