29 martie 2024
1000 de flori nu mai ajung la femeile din Dâmboviţa! Le-au CONFISCAT poliţiştii!

1000 de flori nu mai ajung la femeile din Dâmboviţa! Le-au CONFISCAT poliţiştii!

1000 de fire de flori fără documente de provenienţă au fost descoperite de poliţiştii dâmboviţeni în urma unui control în trafic

În această dimineaţă, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi a secţiilor de poliţie coordonate, în colaborare cu comisari din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa şi lucrători din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Dâmboviţa, au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor judiciare stradale, a faptelor cu violenţă şi transportului ilicit de marfă.

Cu această ocazie, în intervalul orar 05:00-08:00, cei 45 de lucrători de poliţie au aplicat 69 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10 500 lei.

Totodată, a fost depistat în trafic numitul V.G., de 61 de ani, care transporta în autoturism aproximativ 1000 de fire de flori, fără documente legale de provenienţă, ce urmau a fi comercializate.

Numitul V.G a fost sancţionat contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile art. 1 litera e), din Legea 12/1990, întreaga cantitate de flori fiind ridicată în vederea confiscării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial