6 mai 2024
Bătaie CA-N VESTUL SĂLBATIC la Ioneşti! Toată familia, băgată în spital!

Bătaie CA-N VESTUL SĂLBATIC la Ioneşti! Toată familia, băgată în spital!

copilulBătaie cu furci şi bâte la Ioneşti, în comuna Petreşti. O familie întreagă şi presupusul ei agresor au ajuns la spital, cel mai afectat fiind un copil de 12 ani.

Băieţelul spune că era pe câmp, cu caprele, însoţit de mama lui, atunci când un vecin care era la balotat s-a năpustit asupra lui din senin. Mama i-a sărit în ajutor şi a fost şi ea lovită în cap. Nici tatăl nu a scăpat, fiind înţepat cu furca în mână şi izbit puternic. În conflict ar fi intervenit şi fii celui acuzat de agresiune.

mama-copiluluiLa rândul său, presupusul agresor susţine că el a fost bătut de întreaga familie a copilului şi de rudele acesteia, spunând chiar că nu-şi mai aminteşte întregul şir al evenimentelor, întrucât s-a împiedicat şi a căzut, aceştia năpustindu-se asupra lui cu bâtele. Starea lui medicală este însă foarte bună, suferind doar câteva zgârieturi, conform declaraţiei medicului de gardă.

presupusul-agresorImediat  după investigaţiile medicale, s-a constatat că băiatul de 12 ani are fisură de calotă craniană, motiv pentru care dr. Elena Olaru, directoarea Spitalului Găeşti, a hotărât să-l trimită la Spitalul de Urgenţă Târgovişte. Ambii părinţi au fost cusuţi, însă nu le-a fost administrat vaccinul antitetanos, care lipseşte din stoc.

Cazul este investigat de Poliţia Petreşti, care a deschis un dosar penal.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial