24 aprilie 2024
Ţi se rupe sufletul! Robert Diaconescu va fi înmormântat când rudele se pregăteau să-l sărbătorească la majorat

Ţi se rupe sufletul! Robert Diaconescu va fi înmormântat când rudele se pregăteau să-l sărbătorească la majorat

“Trebuia sa-i fac majoratul sambata asta! Ne pregateam de sarbatoare si acum avem parte de inmormantare” – plangea cu lacrimi amare Mirela Diaconescu, mama elevului care s-a stins, dimineata, in sala de sport a Liceului Nicolae Titulescu din Pucioasa.

“Elevul respectiv se pregatea pentru inceperea orei de educatie fizica si sport in momentul in care am fost alertat de colegii lui ca i s-a facut rau si a lesinat.

Nu facuse nici un fel de efort, se pregatea pentru inceperea orei. S-a plans ca-l durea ceva? Nu!”, ne-a declarat Gabriel Mătuşescu, profesorul de sport.

“Au sunat la 112, asistentul si profesorul i-au acordat primul ajutor, i-a facut respiratie gura la gura si masaj cardiac, apoi au venit cei de la SMURD”, isi amintea prof.Daniela Mircea, directorul Liceului Nicolae Titulescu Pucioasa.

“De la 2 luni pana la varsta de 5 luni a mai fost la vreo doua controale. Interogand parintii, au spus ca n-au mai fost de 5 ani la control pentru inima.

Am scris pe adeverinta ‘sanatos clinic in momentul examinarii, apt educatie fizica’ pentru ca nu aveam nicio data, nimic care sa-mi spuna ca acest copil sufera de ceva, a facut radiografii pulmonare, nu s-a semnalat nimic”, ne-a precizat dr.Olimpia Popa, medic de familie.

Urmeaza ca dupa efectuarea necropsiei sa se afle cauza mortii lui Robert.

Parintii greu incercati mai au un baiat, de 10 ani, care le-a ramas sa le mai aline suferinta…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial