6 mai 2024
INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! Directorul Penitenciarului Târgşor, jefuit la Târgovişte. Infractorii i-au furat un pistol de 9 mm, două încărcătoare şi aproape 7000 de euro!

INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! Directorul Penitenciarului Târgşor, jefuit la Târgovişte. Infractorii i-au furat un pistol de 9 mm, două încărcătoare şi aproape 7000 de euro!

Culmea tupeului, la Târgovişte!

Hoţii i-au spart masina comisarului sef Florin Stanciu, directorul Penitenciarului de femei de la Targsor, pe strada Tighina din micro 2.

I-au furat pistolul, actele si aproape 7 000 de euro.

Comisarul sef isi parcase masina pe o strada din Targoviste si povesteste ca a lipsit doar cinci minute.

Cand s-a intors a ramas uimit – geamul din spate al masinii era spart, iar din interior lipsea borseta in care se aflau arma de foc, actele si banii.

Barbatul este detinator legal al pistolului marca Glock, de 9 milimetri, iar ingrijorarea este cu atat mai mare cu cat in borseta se aflau si doua incarcatoare – fiecare cu cate 17 gloante…

“Mi s-a spart geamul la masina, din masina mi s-au furat bunuri proprietate persoanala. Arma unde o aveati? Arma e detinuta leagal.

O arma de foc. Cu doua incarcatoare? Cu incarcatoarele care erau acolo, din punct de vedere legal nu sunt probleme de detinere a armei. Era in borseta mea. Ati lasat-o la vedere? Nu”, a declarat cms.sef Florin Stanciu, pentru MariusBUGA.ro.

Imediat dupa ce a fost pradat de hoti, comisarul sef a reclamat furtul la politie, iar anchetatorii au declansat cercetarile.

“Acesta a reclamat faptul ca in borseta ar fi avut documente personale, o suma de bani si o arma cu munitie aferenta”, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Politistii au organizat filtre in tot orasul si au verifcat masinile ce le-au iesit in cale, dar fara rezultat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial