29 martie 2024
Târgovişte – În atenţia romilor: Meseria, brăţară de aur!

Târgovişte – În atenţia romilor: Meseria, brăţară de aur!

Comunicat de presă

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în colaborare cu Partida Romilor „PRO EUROPA”, organizează vineri 27 iunie 2013, Bursa Locurilor de Muncă pentru persoanele de etnie romă.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Partidei Romilor din Târgovişte, str. Nicolae Iorga, nr. 3, începând cu ora 10.00.

Până la acestă dată, au fost contactaţi 157 de angajatori, dintre care 14 au confimat participarea cu o ofertă de 126 de locuri de muncă.

Dintre posturile solicitate menţionăm :

*pentru persoanele cu studii superioare:

– referent de specialitate financiar – contabil; – inginer producţie; – inginer chimist; – expert contabil – verificator;

*pentru persoanele cu studii medii:

– şofer ; – instalator ; – dulgher ; – mecanic utilaje ; – faianţar ; – confecţioner articole textile ; – muncitor necalificat în construcţii ; – muncitor necalificat pentru ambalare produse

De la începutul anului şi până la acestă dată, 86 de şomeri de etnie romă s-au încadrat în muncă, iar 56 au absolvit un curs de calificare organizat de către AJOFM Dâmboviţa în ocupaţii precum :

– operator – introducere – validare – date ; – lucrător în cultura plantelor ; – confecţioner articole textile.

AJOFM Dâmboviţa va fi prezentă la Bursa Locurilor de Muncă cu standuri pentru informare şi consiliere privind cariera, formare profesională şi mediere muncii în străinătate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial