19 aprilie 2024
HAI CĂ SE POATE! S-a semnat contractul pentru modernizarea drumului de centură al Târgoviştei!

HAI CĂ SE POATE! S-a semnat contractul pentru modernizarea drumului de centură al Târgoviştei!

contract“Am semnat contractul de lucrari aferent obiectivului “Modernizarea si Reabilitarea Drumului de Centura al Municipiului Targoviste”.

Este un proiect vital pentru Municipiul Targoviste, un proiect care vizeaza reabilitarea sistemului rutier existent in lungime de 13,808 km, pe zonele in care drumul are 4 benzi de circulatie si latirea zonelor de drum cu 2 benzi de circulatie la 4 benzi acolo unde este posibil, pe urmatoarele tronsoane: Str. Petru Cercel, Str. Laminorului, Calea Campulung, Bdul Eroilor, Aleea Sinaia, Aleea Manastirea Dealu, Str. Magrini, Str. Caramidari (Com.Razvad) – ramura Valea Voievozilor, Str. Calea Ialomitei (Str.Canalului), reabilitarea pasajului superior Petru Cercel, modernizarea – dublarea podului rutier peste raul Ialomita la Teis, prin executarea unui pod nou, in aval de cel existent pentru doua benzi de circulatie si extinderea la 4 benzi de circulatie a portiunii de drum cuprinse intre acest pod si pasajul DN 71, reabilitarea pasajului superior pe DN 71 in zona Targoviste Nord, reabilitarea podului rutier peste raul Ialomita la Valea Voievozilor, reabilitarea trotuarelor pe tot traseul inelului de centura si executia unor trotuare noi, reabilitarea sensurilor giratorii si a drumurilor laterale.

Totodata, proiectul vizeaza si realizarea unei retele de canalizare cu lungimea de 15,048 km, care va cuprinde un numar de 411 camine de vizitare si 925 guri de scurgere.

Un proiect blocat aproape 5 ani este acum reluat, un proiect in care absolut toti indicatorii de rezultat sunt in acest moment la cota “0” are sanse reale sa se materializeze.

Nu am vrut sa facem un eveniment festiv din semnarea acestui contract, avem timp de poze si de conferinte de presa pe masura ce lucrarile evolueaza in directia dorita de noi toti.

Este un prim obiectiv deosebit de important pe care reusim sa-l atingem si am incredere ca suntem pe calea cea buna.

De acum incolo, fiecare metru de asfalt turnat, fiecare situatie de lucrari decontata din fonduri europene reprezinta un castig pentru noi toti!”, spune primarul interimar al municipiului Targoviste, Cristi Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial