20 aprilie 2024
Titu – CATD a început lucrările la reţelele de apă şi canalizare!

Titu – CATD a început lucrările la reţelele de apă şi canalizare!

titulComunicat de presă

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a fost prezent astăzi, 10 iunie 2015, în orașul Titu pentru a marca, împreună cu reprezentanții Companiei de Apă Târgoviște (Dâmboviţa), primarul orașului Titu, Traian Niculae, și cu reprezentanții constructorilor, începerea lucrărilor la rețelele de apă și canalizare la cel de-al doilea lot, lucrări derulate în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița”.

Valoarea contractului celui de-al doilea lot este de 14.862.497,17 lei, iar investiția va fi realizată de SC Grup 4 Instalații SA și SC Coniz Romarg SA, cu termen de finalizare luna aprilie 2016.

Startul lucrărilor la lotul I, în valoare de 7.105.671,39 lei, a fost dat pe 27 mai a.c., lucrările fiind realizate de SC Rotary Construcţii SRL.

Prin emiterea ordinelor de începere a lucrărilor de la Titu pentru ambele loturi, Compania de Apă Târgovişte (Dâmboviţa) a intrat în linie dreaptă pentru implementarea în totalitate a proiectului gestionat cu fonduri europene prin POS Mediu 1. Cele zece lucrări finanţate prin proiectul european „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa” se află în grafic la acest moment, riscul de neimplementare a acestora fiind depăşit.

Adrian Ţuţuianu, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, le-a recomandat constructorilor să țină sub observație șantierele de lucru – pentru cunoașterea stadiilor fizice și valorice la obiectivele de investiții, să finalizeze lucrările în termenul maxim stabilit și, dacă se poate, chiar mai devreme, cu atât mai mult cât lucrările se derulează din bani europeni.

Reamintim faptul că, săptămâna trecută, s-au semnat şase contracte de lucrări ce vor fi executate din economiile făcute în cadrul proiectului european „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Dâmboviţa”. Aceste şase contracte de lucrări vizează extinderea reţelelor de apă şi canalizare, racorduri şi branşamente în localităţile: Şotânga, Moreni – cartier Ţuicani, Comişani – satele Lazuri şi Comişani, Titu – zona Titu Nou, Doiceşti şi Aninoasa – satele Aninoasa şi Viforâta.

titu1l

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial