24 iulie 2024
Dragomirești: Terorizată de fostul soț

Dragomirești: Terorizată de fostul soț

O femeie din Dragomirești a cerut ajutorul polițiștilor în repetate rânduri, din cauza problemelor cu fostul soț.

Femeia, de 43 de ani, le-a povestit anchetatorilor că a avut de îndurat chinuri, amenințări și bătăi din partea bărbatului și din acest motiv a decis să se despartă de el.

Pe numele individului a fost emis un ordin de protecție, dar acesta nu l-ar fi respectat.

Astfel, cel vizat a fost reținut pentru 24 de ore.

”În cursul serii trecute, 25 octombrie, în urma probatoriului administrat de Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat de 44 de ani, din Dragomirești, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că bănuitul, în seara zilei de 21 octombrie a.c., deși avea cunoștință despre măsurile impuse ca urmare a unui ordin de protecție emis de instanță, ar fi intrat în contact cu fosta soție, o femeie de 43 de ani, din Dragomirești, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Totodată, la data de 24 octombrie a.c., bărbatul ar fi încălcat din nou măsurile dispuse prin ordinul de protecție, s-ar fi apropiat de persoana vătămată și ar fi bruscat-o.

Astăzi, 26 octombrie, cel în cauză va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție, amenințare și lovire sau alte violențe

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial