24 aprilie 2024
Găeşti: “Am fost bătută, jucată în picioare!” – “Dacă era bătută zăcea dracu’ la pat!”

Găeşti: “Am fost bătută, jucată în picioare!” – “Dacă era bătută zăcea dracu’ la pat!”

“M-au batut vecinii de nu mai pot, pentru o sacosa cu porumb!” Asa se vaita o femeie de 67 de ani, din Gaesti.

Ea povesteste ca a luat de pe camp in jur de 20 de porumbi sa fiarba, de pe bucata ei de teren, unde ar fi plantat fara drept cei pe care-i acuza de agresiune.

Nimic adevarat, se apara cei aratati cu degetul, care spun ca au prins-o in flagrant pe batrana pe proprietatea lor, si nu cu 20 de porumbi, ci cu 61.

Ei au reclamat-o pe femeie la politie pentru furt calificat, dar si ea a depus plangere impotriva lor pentru lovire.

Femeia povesteste ca la intoarcerea spre casa a dat nas in nas cu cel care detine terenurile din zona.

“M-a batut, m-a facut de am coastele rupte si acuma! M-a batut, am stat de la 7 pana la 9 si ceva in camp. Am fost batuta, jucata in picioare, n-am cuvinte, patru insi care m-au luat in picioare”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Elena Visan.

Barbatul acuzat arata documente ca terenul unde este plantat porumbul ii apartine si spune ca a prins-o pe batrana chiar in timp ce fura.

“Doamna Lenuta, vecina de aici, am prins-o cu porumb! Cati porumbi avea? Cand am dus-o la politie avea 61 de stiuleti. Ati agresat-o asa cum sustine? Dansa a opus rezistenta, i-am spus – nu pleci nicaieri, s-a zbatut, s-a pus jos, sacosa de pormub n-a vrut sa-i dea drumul, ca a luat de la ea, mai femeia lui Dumnezeu, e de la mine!”, ne-a povestit Bogdan Costache, proprietarul terenului.

“Aia inseamna ca e batuta? Daca era batuta zacea dracu’ la pat, sau nu mai iesea pe strada, merge pe bicicleta, se duce..”, e convinsa Elena Costache, mama proprietarului terenului.

“A fost intocmit dosar penal pentru furt si alt dosar penal pentru loviri si alte violente, urmand ca la final sa se propuna solutie prin Parchetul Gaesti”, ne-a precizat scms. Ionut Dragulescu, adjunctul comandantului Politiei Gaesti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial