18 aprilie 2024
Găeşti – De ce fug băieţii de Marinela?

Găeşti – De ce fug băieţii de Marinela?

O puştoaică de numai 9 ani de la Respect Gym Găeşti face furori în competiţiile naţionale de K1. Copila este atât de temută, încât identificarea adversarilor a devenit o adevărată problemă pentru antrenorul Dan Mocanu şi pentru organizatorii concursurilor.

Dacă fetiţele din aceeaşi categorie nu mai au demult nicio şansă în faţa găeştencei noastre, băieţii au început să refuze categoric lupta cu Marinela Albu. Credeţi că le este jenă să o lovească? Exclus! Le este teamă să nu plece bătuţi măr, surprinşi de loviturile ei năprasnice.

Una este să se adune de pe jos din pumnul sau piciorul unui băiat puternic şi alta e să fie umiliţi în public de Marinela. Fetiţa care a împlinit 9 ani acum câteva zile, mai exact pe 16 iunie, a obţinut titlul de campioană naţională la K1.

În ultimul an, a avut ca adversari două fete, pe care le-a eliminat fără drept de apel, bătând măr şi 6 băieţi.

„La competiţiile unde am mers cu Marinela Albu, mi-a fost greu să-i găsesc adversar, fetele fiindu-i victime sigure, iar băieţii neacceptând să fie bătuţi de o fată. De multe ori refuzul de a se bate cu Marinela a plecat de la părinţii posibililor adversari”, a declarat pentru „Cronica Găeştiului” Dan Mocanu, antrenorul fetei de la Respect Gym Găeşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial