25 aprilie 2024
Cele mai sigure pariuri pe fotbal

Cele mai sigure pariuri pe fotbal

Pariurile pe fotbal sunt cele mai populare tipuri de pariuri. Poți câștiga ușor dacă te documentezi și cunoști deja echipele pe care pariezi, dacă știi foarte bine ce pot pe teren și cum joacă. Dar ca să ai cele mai sigure ponturi fotbal azi fotbal trebuie să ai și cele mai sigure tipuri de pariuri.

Cele mai sigure pariuri pe fotbal sunt ușor de depistat dacă analizezi cu atenție oferta de la casele de pariuri și ai ceva experiență în pariere. Un pariu sigur îți aduce și câștiguri mai bune și constante, nu mai depinzi de noroc și ai certitudinea că la final vei avea bilet câștigător.

Care sunt cele mai sigure pariuri pe fotbal?

Pariurile nu pot fi considerate sigure în proporție de 100%, dar cu siguranță există câteva strategii care au reușit să îmbogățească o bună parte din jucători. Atât timp cât analizezi îndeaproape fiecare meci, cunoști jucătorii și știi în ce stadiu ce află o anumită echipă, ai mai multe șanse de câștig pentru un pariu decât în situația în care nu dispui de aceste informații.

  • Pont pauză/final

Ai 1 la pauză sau la final câștigi când echipa gazdă va conduce la pauză sau va căștiga, dar și atunci când echipa oaspete face o figură frumoasă. Când avem X la pauză și la final se întâmplă la fel, tot câștigăm. Practic bifăm pronosticul câștigător de la pauză, asta deși finalul poate să nu fie cel așteptat.

  • Pariu Șansă Dublă

Cota e mai mică, dar e pariu sigur. Ai 1X și gazdele câștiga, meciul e încheiat cu egalitate, ai X2, meciul se termină la egalitate sau ai oaspeții care câștigă și 12, ai pariu câștigător atunci când meciul nu are scor egal la final. Este un pariu simplu sigur, care garantează șanse de câștig foarte mari și e apreciat de mai toți pariorii cu experiență.

  • Pariu Handicap Asiatic

Pariezi pe goluri și pe victoria unei echipe. La goluri, ai mai mult de două goluri asiatic ai deja bilet câștigător, ai exact două goluri marcate banii se întorc la tine. La victoria echipei gazdele au handicap 0, câștigă, ai câștigat și tu, fac remiză – ai banii înapoi.

  • Pariu gol în a doua repriză

Cota e mică, dar profitul e garantat, e un pariu sigur. În a doua repriză se vor da goluri mai des pentru ca prima repriză rămâne de tatonare.

Acestea sunt cele mai sigure pariuri pe fotbal, cele care vă vor aduce câștiguri suficient de bune ca să reveniți la casele de pariuri pentru a paria și pe alte evenimente sportive interesante. Cu toate acestea, este important să nu pariezi o sumă de bani pe care nu-ți permiți să o pierzi, sau mai rău decât atât, să împrumuți bani pentru pariuri sportive.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial