19 aprilie 2024
Găeşti – Băiatul ăsta are 9 vieţi! A scăpat într-o fântână la 7 metri adâncime şi a fost salvat CA PRIN MINUNE!

Găeşti – Băiatul ăsta are 9 vieţi! A scăpat într-o fântână la 7 metri adâncime şi a fost salvat CA PRIN MINUNE!

Operatiune de salvare dificila, seara trecuta, la Gaesti. Un tanar de 19 ani a ramas captiv intr-o fantana, la sapte metri adancime, in apa.

Mai bine de patru ore le-a luat salvatorilor sa-l scoata la suprafata. Misiunea lor nu a fost insa usoara, chiar pompierii fiind in pericol dupa ce peretii de pamant unde sapau in jurul putului au fost cat pe ce sa se prabuseasca peste ei.

Baiatul, ce are probleme psihice, locuieste intr-o casa de la marginea orasului Gaesti, cu mama si bunica sa. Femeile povestesc ca l-au scapat doar pentru cateva clipe pe tanar din ochi, de ajuns ca sa dispara. Tipetele venite din fanatana le-au alertat imediat.

“O secunda cat am stat de vorba la gard, aici, nu l-am mai vazut si pe urma vorbea singur. Nora-mea zice, unde e Florin? Zic, e incuiata, mama, poarta si Florin era in put”, ne-a declarat Niculina Tanase, bunica baiatului.

Misiunea de salvare le-a dat mari batai de cap pompierilor. Acestia au sapat cu lopetile zeci de minute încontinuu, dar si-au dat seama ca asa nu-l vor salva pe tanar la timp si au cerut interventia unui excavator.

Cand nimeni nu mai spera ca baiatul se mai afla in viata, salvatorii au reusit sa-l scoata la suprafata aproape nevatamat.

Un echipaj de la ambulanta a fost prezent la fata locului pe toata durata operatiunii, iar imediat cum aceasta s-a incheiat l-a preluat pe tanar si l-a transportat la spital.

Era in soc hipotermic, dar medicii l-au stabilizat si este in afara pericolului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial