24 aprilie 2024
Exclusiv! Ipoteză ŞOC: Elevul de la Economic, ASASINAT la comandă? Tatăl lui Aly:”Vineri l-a ameninţat, luni l-a executat” VIDEO

Exclusiv! Ipoteză ŞOC: Elevul de la Economic, ASASINAT la comandă? Tatăl lui Aly:”Vineri l-a ameninţat, luni l-a executat” VIDEO

Detalii socante ies la iveala in cazul elevului de la Colegiul economic, injunghiat mortal pe strada.

Una dintre ipotezele anchetatorilor este ca atacatorul a fost pus de prietenul unei fete sa il pedepseasca pe Alexandru, pentru ca se indragostise de cine nu trebuia. Rudele au descoperit abia dupa tragedie ca baiatul primea de o vreme mesaje de amenintare.

“Vineri l-a amenintat, luni l-a executat”

Apropiatii lui Alexandru sunt disperati. N-au cum sa inteleaga de ce un copil de 15 ani a trebuit sa moara pentru dragostea nevinovata pe care i-o purta unei colege de clasa.

O varianta ar fi ca iubitul oficial al fetei ar fi aflat despre aceasta idila si l-ar fi pus pe criminal sa ii dea elevului o lectie.

“Pe 14 februarie i-a luat un trandafir, ala a vazut si atunci a aplicat amenintarile. Asta i-a spus, daca te mai apropii de ea, te omor! A fost amenintat pe telefon. Pe Facebook, un baiat i-a spus ca daca se mai apropie de prietena lui il omoara si asa a facut” povesteste mama lui Alexandru”

Marturie stau mesajele celor doi adolescenti de pe facebook pe care parintii lui le-au gasit abia acum. Fata il avertiza pe Alexandru ca prietenul ei este extrem de gelos si ca are in plan sa-i faca rau. Nimeni n-a banuit insa niciun moment ce avea sa se intample

“Asa i-a zis, lasa ca te fac eu. Si asa a facut! Totul a fost la comanda! Comandat! M-a nenorocit” spune tatal baiatului.

Cel care i-a luat viata lui Alexandru cu un cutit se numeste Constantin Vlad. Are 18 ani si este consumator de droguri.

Marti, ajuns in fata judecatorilor era relaxat si chiar a incercat cateva glume cu politistii. Magistratii au decis ca el sa ramana dupa gratii 29 de zile.

“Era un drogat, era agresiv. Anul trecut a fost scandal in casa cand el, Irinel, a dat la taica-su cu cutitul si de atunci a zgornit si pe el si pe mama-sa. Era violent dar numai cand consuma droguri” povesteste un prieten al atacatorului.

In semn de protest fata de incidentul violent de ieri, colegii lui Alexandru s-au strans cateva minute in fata prefecturii, la Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial