19 mai 2024
GĂEȘTI: Un copilaș de 4 ani nu așteaptă jucării și hăinuțe, ci își vrea mămica sănătoasă! VIAȚA LUMINIȚEI IORDACHE ATÂRNĂ DE 30.000 DE EURO! Are nevoie urgent de ajutor!

GĂEȘTI: Un copilaș de 4 ani nu așteaptă jucării și hăinuțe, ci își vrea mămica sănătoasă! VIAȚA LUMINIȚEI IORDACHE ATÂRNĂ DE 30.000 DE EURO! Are nevoie urgent de ajutor!

Povestea Luminiței Iordache, găeșteanca în vârstă de 34 de ani, mama unui băiețel de doar 4 ani, poate avea un final fericit dacă fiecare dintre noi va mai face un efort ca să o ajutăm să strângă suma necesară pentru tratament. Tânăra are nevoie de aproximativ 30.000 de euro ca să se salveze în Turcia, acolo unde a fost acceptată de o clinică, după ce în România a fost nenorocită de medici.

Răpusă de suferință, slăbită, dar puternică pentru copilașul ei, găeșteanca are nevoie de ajutor urgent.

”În Turcia mi s-au facut toate analizele, oncologie, m-au vazut doi medici urologi unul pe urina si unul pe uretera, analize de sange, chirurgie, endocrinologie…apoi s-a facut comisie, s-a discutat cazul meu si ca urgenta a fost sa imi trateze 3 bacterii pe care le luasem din spital si daca ajungeau in burta erau mortale! M-au internat si mi-au facut o interventie, mi-au pus un stend pe uretera, mi-au curatat niste chiaguri de sange de pe vezica si mi-au scos furtunul din rinchi! Mi-au facut 5 zile antibiotic si la cateva zile mi -au scos si sonda vezicala și m-au invatat sa ma autosondez la 4 ore! Dar, din pacate, pe partea oncologica mi s-au mai gasit celule canceroase cu tendinta de intindere!

Am nevoie de 12 sedinte de chimioterapie care costa in total 36000 euro si nu dispun de acesti banuti, iar apoi urmeaza operatia!

VA ROG DIN SUFLETUL MEU DE MAMA, AJUTATI-MA SA FIU LANGA COPILASUL MEU, AJUTATI-MI COPILUL SA CREASCA LANGA MAMA LUI!”, este apelul disperat al Luminiței.

Tânăra frumoasă și puternică nu mai poate duce singură lupta cu boala. Are nevoie de noi. Copilașul ei are nevoie de ea, iar o viață depinde, din nou, de bani. Împreună, mobilizându-ne, putem să-i oferim acestei femei minunate șansa să primească, în sfârșit, tratamentul care o poate salva. Suferința ei este de nedescris, starea i s-a agravat, iar clipele au început deja să conteze. Prin urmare, apelul este unul urgent. Luminița nu mai poate pierde zile, săptămâni și luni așteptând o salvare, are nevoie de ajutor ACUM.

Oameni buni, vine Paștele, iar pentru fiecare dintre noi contează familia mai mult decât orice pe lume. Un copilaș de 4 ani, maturizat înainte de vreme, nu așteaptă jucării și hăinuțe, ci își vrea mămica sănătoasă.

Iată conturile în care puteți face donații:

RO20 RZBR 0000 0600 2046 4220- Iordache Ioana Luminita

RO39 RNCB 0130 0963 2091 0001-Iordache Cristian

RO82 BREL 0005 5118 0223 0100(Revolut0761774134) – Iordache Cristian.

De asemenea, pe grupul de Facebook Uniți pentru LUMINIȚA! se organizează licitații, pentru a strânge cât mai mulți bani.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial