2 mai 2024
Un fotbalist dâmbovițean a fost snopit în bătaie de adversari, de față cu soția sa: ”Au sărit 10 inși pe mine! Au dat cu cuțitul și mi-au dat cu bâta în cap!”

Un fotbalist dâmbovițean a fost snopit în bătaie de adversari, de față cu soția sa: ”Au sărit 10 inși pe mine! Au dat cu cuțitul și mi-au dat cu bâta în cap!”

Scene șocante s-au derulat la finele săptămânii în apropierea terenului sintetic de fotbal din localitatea Brănești, lângă Pucioasa.

Un fotbalist în vârstă de 33 de ani, care joacă pe poziția de mijlocaș, povestește că a fost snopit în bătaie de adversarii săi de pe teren.

Tânărul face parte din echipa de fotbal de la Pucioasa, iar în weekend-ul ce abia s-a încheiat a jucat împotriva celor de la Lăculețe.

Scandalul a avut loc după un meci de minifotbal.

Echipa tânărului a condus meciul cu 1 la 0, dar la un moment dat cei de la Lăculețe au egalat.

”După meci, au sărit zece inși pe mine. Au dat cu cuțitul și mi-au dat cu bâta în cap!

Am cerut ajutorul poliției și al celor de la ambulanță. Au venit acolo două echipaje. M-au dus la spital, la Târgoviște.

De față era și soția mea. Aveam și copilul, la câțiva metri distanță.

Inițial, cel mai rău m-au lovit doi sau trei din echipa celor de la Lăculețe, apoi au sărit și alții de pe margine.

Nu înțeleg de ce s-au comportat atât de violent. Nu am jignit pe nimeni. probabil, erau frustrați, noi suntem o echipă mai slabă și am arătat mai mult pe teren, dar în niciun caz nu se procedează așa”, a declarat fotbalistul agresat, în exclusivitate pentru targovistenews.ro.

Tânărul ne-a mărturisit că va merge astăzi la Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița pentru a-și scoate certificat medico-legal și va depune plângere la poliție împotriva agresorilor.

”Am luat legătura cu un avocat, îmi voi căuta dreptatea în instanță”, ne-a mai spus fotbalistul bătut.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial