4 mai 2024
Trei sate din Conţeşti, racordate la reţeaua de apă! Urmează canalizarea!

Trei sate din Conţeşti, racordate la reţeaua de apă! Urmează canalizarea!

conte„Acum avem apă în trei sate. Cu sprijinul CJD, am reuşit să finalizăm lucrarea începuta de trei ani.

Consiliul Judeţean ne-a ajutat şi sper să ne ajute în continuare să extindem reţeaua de alimentare cu apă şi în celelalte sate.

Pentru canalizare suntem prinşi în POS Mediu 2, 2014-2020, atunci o să avem şi canalizare, dar şi alimentare cu apă în celelalte sate”, spune Marian Alexandru, primarul comunei Conţeşti.

„Este un lucru important, obiectivul nostru este să finalizăm obiective de investiţii începute în urmă cu un an, cu doi, cu trei ani.

Este un mod de lucru pe care Guvernul şi l-a asumat şi pe care îl susţinem, pentru că asta va genera la un moment dat şi plus valoare şi condiţii mai bune pentru oameni decât împrăştierea banilor pe foarte multe proiecte.

La Conţeşti suntem într-o situaţie privilegiată pentru că s-a executat această lucrare, se execută un proiect pe bani europeni, pe POR pentru şcoala din Bălteni şi există şi o asociere pentru doi kilometri de drum.

Pas cu pas, încercăm să dăm sprijinul necesar”, a dat asigurări Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial